De Pussy Riotprijs gaat naar….

1 december 2014 at 13:37

141201_pussy-riot-naked-nude-girlTelkens weer toont het politieke en culturele establishment in de westerse wereld zijn morele en intellectuele failliet. De brede steun in deze kringen aan de Kiev-fascisten is hiervan een van de schrijnendste voorbeelden.

Een nieuw dieptepunt is het toekennen van de Hannah Arendtprijs aan het stelletje hersenloze, ego gerichte, niet(s) denkende, diepvrieskippen in hun vagina stekende, orgies als daad van bevrijding presenterende, hersenloze grietjes dat zich Pussy Riot noemt. De motivering is blijkbaar dat deze dames zich zo dapper verzet hebben tegen de dictatuur van de gekozen Russische president Putin.

Ik stel voor, als erkenning voor het waardevolle werk van deze dames, de Pussy Riotprijs in het leven te roepen. Deze prijs, bestaande uit een opgezette diepvrieskip en een oorkonde, wordt jaarlijks uitgereikt aan een van de idiote, imbeciele politici of opinie- en kunstenmakers, die zich bijzonder heeft onderscheiden door stompzinnigheid. Me dunkt: aan kandidaten geen gebrek. We noemen een TimmerFranz, een Rutte, een Merkel, een Hollande, een Obama, een Van Rompuy, een Fogh Andersen. De lijst in eindeloos. Tot diep in de 22ste eeuw zijn we dik onder de pannen.