Gratis kaartjes voor Pussy Riot!

31 januari 2014 at 12:10

pussyriot2Wie wil mijn kaartjes voor de Balie voor Pussy Riot vanavond? Ik hoef niet meer! Gratis af te halen. Na het interview van gisteravond in Nieuwsuur ben ik totaal van Pussy af. Niets voor het zingen de kerk uit. Ik ga niet eens meer naar binnen. Ik word celibatair! Dat laatste trek ik meteen weer in.

Kan het zijn dat deze schattige meisjes echt alleen maar een stelletje aandacht zoekende domme onbenulletjes zijn? vroeg ik me plotseling verbijsterd af. Nee toch, niet nog een deceptie erbij! Eerst Scarlet Johansson, die zich voor een paar zilveren dollars aan de zionistische zaak verkoopt en nu dit! Tijdens dat ‘interview’ met een hijgerige Tweebeke (’t leek wel een sollicitatiegesprek) leken mijn heldinnetjes een wedstrijdje in stompzinnigheid en onbenul te spelen. Hoe kan ik dat niet eerder gezien hebben? Heb ik daarvoor een hele nacht met mijn stramme botten in een slaapzak gelegen voor die kaartjes? Ineens zie ik weer dat cynische trekje om de mond van Putin voor me tijdens een interview over die ‘Katten Rellen’-bende. Toen had ik al beter moeten weten. Maar nee, ik was verblind. Kan ik het helpen? Testosteron he! Dus kom ze maar halen, die kaartjes. Ik ben klaar!