Nazi Porosjenko, nieuwe held van het westen

30 mei 2014 at 11:02

porosgenkoNazi-laarzen marcheren vanuit Kiev richting het oosten. Ze laten een spoor van vernieling en menselijk lijden na. De VS en de EU staan aan de zijlijn en juichen ze toe, die hordes bruinhemden. Hun nieuwe held is oligarch de nazi Porosjenko, in mei 2006 nog door de ambassade van de VS in Kiev omschreven als“tainted by credible corruption allegations.”(Wikileaks).Nog niet eens geïnaugureerd als president na twijfelachtige verkiezingen voert deze profiteur en corrupte politicus een oorlog tegen de eigen burgerbevolking in het Oosten, die niet anders wil dan haar democratische recht op zelfbeschikking. Geen woord uit Washington of Brussel over deze oorlogsmisdaden tegen onschuldige burgers. Als je net van de markt komt met je tasje vol boodschappen loopt je de kans neergeschoten te worden door een scherpschutter van de fascistische Right Sector. De incompetente leiders in Kiev hebben geen geld of het fatsoen om hun gasrekening te betalen, maar blijkbaar kunnen ze zich wel veroorloven bombardementsvluchten uit te voeren op scholen en ziekenhuizen in de Donbass.

In onder andere Joegoslavië en Libië waren zelfs vermeende(!) aanvallen op de burgerbevolking al voldoende reden voor de VS en de EU om militair in te grijpen, met alle gruwelijke gevolgen van dien. Nu blijkbaar niet. Nu bloedt de Ukraine onder de schuldige handen van marionet Porosjenko.

Wat staat er nog meer op de lijst van de dolle bloedhonden in Washington? Moskou? Nooit gehoord van Napoleon, heren, of Hitler?

NASCHRIFT: 

Poroshenko in het Amerikaanse Congress september 2014.
Lijkt de Reichstag, Berlijn jaren dertig wel.

Poro_congress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17 november 2014