Negen mei

9 mei 2014 at 13:36

rijksdag_sovjetvlagZe hebben ons wijs proberen te maken dat de bruine pest was bedwongen. En we geloofden ze, onze leiders in Washington en Brussel. Die hebben immers het beste met ons voor, althans dat dachten we. Andere bedreigingen waren er nu: de Roden uit het oosten.

We wisten niet dat ze in hun geheime kelders het ongedierte stiekem bewaarden, klaar voor hergebruik. En nu hebben ze het dan los gelaten, op de beste voedingsbodem die ze konden vinden. Bruinhemden en neo-nazi’s marcheren vandaag door Kiev en bevolken daar de regeringsgebouwen. Ze worden met alle egards ontvangen in de salons van onze hoofdsteden, alsof ze lovenswaardig zijn, alsof ze geen fascisten zijn. Ze vermoorden beestachtig wie hen niet bevalt en wie niet wil leven onder hun ideologie van haat en angst voor wat anders is, in Odessa, in Donesk, in Slavansk.
Als we niets doen om deze fascistenhorde te stoppen zal die besmettelijke bruine pest zich verspreiden over andere steden, in andere landen door heel Europa.
Van onze leiders moeten we het niet hebben. Die denken deze duivelse hellehonden in te kunnen zetten en in toom te houden voor hun eigen dubieuze doelen en hun eigen belang, totdat ze de controle volledig kwijt zullen zijn.
Vandaag is het 9 mei, de dag dat we de overwinning op het Duitse fascisme herdenken.