TimmerFranz is een hypocriet

1 juli 2014 at 10:48

blog_timmermansSoms reageer ik weleens op de Facebook pagina van anderen. Vooral die van onze gewaardeerde minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans is een geliefd doelwit. De hypocrisie van deze man gaat werkelijk ieder voorstellingsvermogen te boven. Nu ook weer over die drie dood gevonden Israëlische kolonisten. Veel medeleven enzo voor die ouders, maar geen woord, nog nooit ook maar een woord over de 1400 vermoorde Palestijnse kinderen, de ontvoeringen,de vernederingen, de verwoeste levens van miljoenen Palestijnen. Daar hoor ik deze man niet over.
Dus ik had gereageerd met:’Timmermans, wat ben je toch een hypocriet stuk vreten! En heb je er wel aan gedacht dat wie vindt dat Israëlisch bloed meer waard is dan Palestijns bloed mede verantwoordelijk is voor het vloeien van Israëlisch bloed. Zolang er geen rechtvaardige vrede is zal er bloed blijven vloeien en dus ook Israëlisch bloed. Om de een of andere reden zijn jullie zionisten daar blijkbaar helemaal niet in geïnteresseerd. Misselijk word ik van jullie huichelachtige koppen’.
Meteen weggehaald natuurlijk, mijn reactie. En ja, erg hoor, voor die ouders en zo, die daar heen verhuisd zijn en hun kinderen aan dit soort gevaren hebben bloot gesteld. Ik zou eerder zeggen: wat hebben jullie daar te zoeken, in het land dat niet van jullie is, waar jullie gedragen als wrede onderdrukkers, met een air of jullie het volste recht hebben! Jullie hebben je eigen kinderen vermoord