Trump deed dit of dat, Biden deed het ook en erger

9 november 2020 at 10:57

Trump als president van de VS was niet het toonbeeld van diplomatie, goede smaak en bescheidenheid. Eerder het tegenovergestelde. Eigenlijk alles dat een mens fatsoenlijk maakt, was en is hem vreemd. Dus geen verlies bij zijn (voorlopige) verdwijnen van het politieke toneel. 
Wat krijgen we terug? Als we de juichtonen in de media en van liberaal en bekend Nederland mogen geloven, is de messias op aarde teruggekeerd. 

O ja? 

Biden was vice-president onder Obama en dus medeverantwoordelijk voor diens politiek. Wat leert ons de geschiedenis?

Trump steunt de zionistische volkerenmoord op de Palestijnen en Biden doet dat ook.
Trump steunt de staatsgreep in Bolivia tegen de wettig gekozen regering van Morales (gelukkig nu weer met een overweldigende meerderheid weggestemd) en Biden doet dat ook.
Trump voert een koude oorlog tegen Rusland en China en Biden doet dat ook.
Trump verhoogt de defensiebegroting en Biden doet dat ook.
Trump is felle voorstander van het kapitalisme dat hoofdverantwoordelijk is voor de vernietiging van onze aarde en Biden is dat ook. 
Trump is de president van de 1% en Biden is dat ook. 
Trump verkoopt wapens aan de Saudisch, ISIS-fascisten, zionistsiche moordenaarsbendes en Biden doet dat ook.  

De lijst is natuurlijk langer. 

De regering Obama is verantwoordelijk voor de moord op Ghadaffi, waardoor het redelijk welvarende Libië veranderde in een platgebombardeerde puinhoop en Tripoli in een centrum voor de Afrikaanse slavenhandel.
De regering Obama is verantwoordelijk voor de coup in Oekraïne, die leidde tot de openlijke wederopstanding van fascistische krachten. De regering Obama steunt de zogenaamde rebellen in Syrië, keelafsnijders en reli-fascisten, en is verantwoordelijk voor de vernietiging van Syrische steden en infrastructuur en het op gang brengen van vluchtelingenstromen naar Europa. 
Ook deze lijst is veel, veel langer.

Wat voor heil kunnen we verwachten van deze Biden, een half demente trekpop van een systeem dat dood en verderf over de hele wereld heeft gezaaid? En dat blijft doen, zolang de werkelijke macht in handen van Wall Street en het Pentagon zijn. 
Nee, de messias is niet gekomen, maar een nieuwe duivel en duivels zijn en blijven duivels, welk merk pak ze ook dragen.

Het is trouwens opmerkelijk dat berichten over Russische inmenging in de verkiezingen als sneeuw voor de zon verdwenen zijn, nu blijkbaar de juiste man gewonnen heeft.