Valse vlaggen

13 februari 2022 at 11:30

De Yanken leggen de laatste hand aan het hijsen van de valse vlag, die de Russen moet verleiden in actie te komen om de zich onafhankelijk verklaarde Republieken Donetsk en Luganks uit de klauwen van de Zelensky troepen en de Bandera fascisten te houden. Westerse nieuwsmedia hameren al weken als hysterische brulapen op de intentie van Moskou om Oekraïne binnen te vallen. Dat is een integraal onderdeel van de oorlogsvoorbereidingen die op dit moment in volle gang zijn.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Net of de Russen zitten te wachten op een failliete boedel, in handen van een bende  corrupte politici en geldwolven met fascistische milities als hun waakhonden. Deze stormtroepen hebben de Nazi-leerschool succesvol doorlopen en zijn daarvoor met vlag en wimpel geslaagd (zie foto). 

Zullen de Russen zo dom zijn om in die doorzichtige val te trappen of redden ze de oost republieken so wie so uit de klauwen van het westerse imperialisme en hebben ze schijt aan de loze dreigementen uit de onmachtige monden van Biden en de rest van het oorlogszuchtige onbenul dat het Witte Huis bevolkt? Een moeilijke keus blijft het, dat is zeker. Zeker is dat de Chinezen achter Moskou staan, maar die zitten natuurlijk ook niet op een oorlog te wachten.

Ook op dit keerpunt in de Europese geschiedenis is de troefkaart in Duitse handen en wel in de vorm van NordStream2, een van de voornaamste drijfveren van de huidige NAVO-agressie. Duitsland heeft hier de kans de gruwelen van het Nazi-regime, speciaal tegenover het Sovjetvolk, enigszins goed te maken.

Het de facto nog steeds bezette Duitsland kan zich definitief onder het juk van de Yankee Bezetting uit manoeuvreren door NordStream2 goed te keuren en op normale voet zaken te gaan doen met Rusland. Een proces dat jarenlang gaande was en met lede ogen door de VS werd aangezien. Door middel van de Maidan-coup wist de NAVO daar een einde aan te maken. De as Duitsland (en daarmee de EU)-Rusland-China zou een definitief einde maken aan de overheersing van de wereld door het Yankee imperialisme. En dat zou een zegen betekenen voor die wereld: een einde aan de koloniale uitbuiting en onderdrukking en de weg vrij maken voor eerlijke handel wereldwijd.

In wezen vecht het VS-kapitalisme voor zijn voortbestaan als dominante macht in de wereld. Deze doodsstrijd zal uiteindelijk verloren worden en dat proces is al volop gaande met onder andere Syrië en Afghanistan. De vraag is alleen ten koste van hoeveel onschuldigen onder de Europese burgers, om nog maar te zwijgen van de catastrofe die ons te wachten staat als de kat in nood in het Witte Huis de laatste rare sprongen maakt. 

Zoals de kaarten nu liggen, zijn ze niet gunstig voor deze oplossing. De Groenen in de huidige Duitse coalitieregering zijn een reactionaire kracht, die dat beletten, met een Rusland hatende minister van buitenlandse zaken, die zich gemakkelijk kan meten met feeks Hilary Clinton. De Groenen, van neplinks moet je het maar hebben.