Waffen SS editie 2.0

3 december 2014 at 20:41

141203_flitsmachtDe vredesengelen van de NAVO hebben (op 2 december 2014) in Brussel een aantal fondsen opgezet om militaire bijstand te verlenen aan de Kiev-fascisten. Het geld is bedoeld om de logistiek te verbeteren en cyberaanvallen beter af te kunnen slaan. Daarnaast is het bestemd voor medicijnen voor de vele gewonde soldaten. De ene helft van die soldaten bestaat uit ‘dare devils’ van de Nazi-bendes van de Right Sector en andere fascistenclubs, die zich, cocaïne en ander snoepgoed snuivend, onkwetsbaar wanen voor de kogels van de volksmilities. De andere helft ongemotiveerde dienstplichtigen, die op straffe des doods gedwongen zijn op hun landgenoten in het oosten te schieten.

De fondsen zijn uitdrukkelijk niet bestemd voor wapens. Niet uit deze fondsen bedoelen ze, onze beschermheren uit Brussel. Maar ja, wat individuele landen doen, daar heeft de NAVO natuurlijk geen zeggenschap over en als je ervoor zorgt dat de ene hand niet weet wat de andere doet, kun je lekker je gang gaan. Als je maar hard genoeg krijst dat de tegenpartij, Rusland dus, hetzelfde of nog erger doet.

De versie 2.0 van de Waffen SS, de NAVO-flitsmacht, staat binnenkort te trappelen aan de Russische grens, met maar liefst 1000 van ‘onze jongens’. Weer zo’n staaltje van NAVO-oorlogspropaganda, bedoeld om onnozele burgers zand in te ogen te strooien. Net of een oorlog met Rusland in een flits voorbij zal zijn. Een ‘frisse, vrolijke oorlog’, zoals de Duitse Keizer in 1914 het Duitse volk beloofde. Als er al sprake van flitsen zal zijn, zijn het ontploffende atoombommen en die zullen hier in het westen en daar in het oosten, onnoemlijk veel leed en ellende veroorzaken.
Verder zal een landoorlog met Rusland een lange, bloedige veldtocht worden. Reken daar maar op. Het zal echt niet bij 1000 van ‘onze jongens’ blijven.

De voorbereidingen voor WO III zijn inmiddels dus in volle gang. En dan proberen ze ons nog steeds wijs te maken dat de agressie uit Rusland komt. Wie dat blijft geloven is gevaarlijk naïef, domweg kwaadaardig of simpelweg te stom voor woorden.