Wij willen de waarheid

10 februari 2015 at 09:56

DodeBabyUkraineRuslandkenners en Kremlinwatchers buitelen over elkaar heen met nonsens verhalen over Vladimir Putin. De meeste ‘topartikelen’ spelen zich af op het niveau van puberroddel op een schoolfeestje van brugpiepers. Ze staan vol met ongefundeerde en onbewezen beschuldigingen. De schrijvers van al dat fraais doen ons voorkomen alsof ze hun feiten direct hebben opgetekend uit de mond van de Boris Boef van dienst himself.
Als je ze hoort op de radio of leest in de gemiddelde kwaliteitskrant, krijg je de stellige indruk, dat ze, zo niet frequent het bed met Putin delen, dan toch tenminste in zijn en suite aan het sleutelgat hangen en met rode oortjes vlijtig noteren, wat de booswicht zijn vrouw influistert. Zo weten ze – ze zijn naast historicus of communicatiewetenschapper ook nog gekwalificeerd psychiater – dat Putin lijdt aan het syndroom van Asperger en zijn ze op de hoogte van nog veel meer pikante details uit ’s mans persoonlijke patiëntendossier. Uit al die berichten weten we een ding zeker: er komt niets goeds uit het Kremlin en dat heeft het nooit gedaan. O nee, herstel, behalve tijdens het regime van de westerse marionet en wodkakenner Jeltsin natuurlijk.

De vraagt rijst: wat denken deze als journalist vermomde, kwaadaardige roddeltantes en doorzichtige spionnen te bereiken met hun gevaarlijke lastercampagnes? Denken ze werkelijk dat zij niet getroffen worden door dezelfde bommen en granaten die over ons allemaal zullen regenen wanneer het gierend en oncontroleerbaar uit de hand gaat lopen en er een echte oorlog uitbreekt? Of zijn ze zo gevoelig voor die dertig zilverlingen, dat ze denken: na mij de zondvloed, ik doe werkelijk alles voor een beetje aandacht en een amicaal schouderklopje van de baas en mijn politieke vriendjes.
Wees er zeker van: die lui glippen op het laatste moment de schuilkelders in en slaan de deur, met een duivelse lach, net zo hard in jullie gezicht dicht!

Er moet een einde komen aan dit stompzinnige demoniseren van Putin en daarmee van het hele Russische volk (85% steunt zijn president). Het dient geen enkel doel, behalve de wereld steeds een beetje verder duwen richting de afgrond.

Doe je werk als eerlijk en oprecht journalist. We willen de waarheid en niets dan de waarheid, al is die nog zo pijnlijk voor een van de partijen. Laat de wereld zien hoe de Kiev-fascisten fosforbommen gooien op de eigen bevolking in het Oosten, hoe rijen vluchtelingen, mannen, vrouwen en kinderen, strompelen over wegen vol plassen en smeltende sneeuw en tijdens hun vlucht ook nog beschoten worden door de Bandera-bendes. Hoe aan stukken gereten mensen in hun eigen bloed liggen in de straten van Donetsk. Hoe de toekomst van een heel volk meedogenloos en volkomen zinloos aan puin wordt geschoten. En vertel ons ook alsjeblieft de echte misdaden van de Russen als die er zijn. Wij willen de waarheid!!